Werkwijze

Meubilair perfect passend bij de ruimte. Gebruik van de juiste materialen om die sfeer neer te zetten die u wilt. Om van uw project een succes te maken is een passend ontwerp van groot belang.

Onze vaste interieurontwerpers denken graag met u mee. Wij maken voor u verrassende ontwerpen welke perfect aansluiten bij uw wensen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen bespreken en denken wij graag actief met u mee. Een vaak gehoorde opmerking van onze opdrachtgevers is ‘daar waren we zelf echt niet opgekomen’ en daar ligt onze kracht. Verrassende en functionele ontwerpen.

We hebben op onze locatie vele stalen van verschillende materialen. Wij adviseren u graag en samen met u beslissen we welke materialen we gaan gebruiken. Altijd passend binnen de stijl en uiteraard binnen uw budget.

Na het opnemen van materialen en afmetingen van het project, maken wij een ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en of dit aansluit bij het interieur. Uiteraard is het van belang om een duidelijk overzicht te hebben van de beoogde kosten, daarom verzorgen wij binnen enkele dagen een gespecificeerde offerte.

Op het moment dat u een akkoord heeft gegeven voor de offerte komen wij het project, indien nodig, nauwkeurig inmeten. Hierna zullen onze interieurbouwers aan de slag gaan in onze werkplaats in Hoogeveen.

Zodra uw product klaar is zal deze op locatie door onze medewerkers worden geplaatst. Het plaatsen wordt zorgvuldig gedaan en indien nodig wordt er gezorgd voor de nodige afweking van het project.