Particulier

In onze meubelmakerij maken wij de meest uiteenlopende meubels en complete interieurs. Geheel naar uw wensen en uiteraard op maat gemaakt. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden. Een los meubel, of een compleet interieurontwerp? Onze interieurontwerpers denken graag met u mee en maken graag een ontwerp van een meubel, of interieur op maat. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook uw eigen ontwerp, of het ontwerp van uw
(binnenhuis) architect of ontwerper vervaardigen.

Keukens

Een keuken die past bij uw wensen en gebruik en met oog voor ergonomie en functionele details. Op deze basis maken wij uw droomkeuken geheel op maat in onze  meubelmakerij. Omdat een keuken erg persoonlijk is en om uw keuken goed aan te laten sluiten bij de rest van het interieur, kunt u bij ons terecht van ontwerp tot realisatie.

Kasten

Bij kasten moeten u vooral denken aan inbouwkasten en
wandkasten. Dit object maakt de inrichting van uw woning vaak compleet. Bij MartDesign kunt u terecht voor alle soorten stijlen kasten.

Badkamermeubels

De badkamer is ongetwijfeld een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. MartDesign denkt dan ook graag me u mee zodat u er zeker van bent dat alle elementen mooi op elkaar zijn afgestemd. Door gebruik te maken van de juiste materialen creëert u een functioneel en passend badkamer meubel.

Tv meubels

De meeste flatscreens zijn prominent aanwezig in de woonkamer of in een andere ruimte van het huis. De eisen die we stellen aan zo’n meubel liggen ook steeds hoger, denkt u alleen al aan het willen verbergen van alle bedrading. U kunt u er ook voor kiezen om uw tv-scherm netjes weg te werken. Met slechts één druk op de knop uw scherm volledig uit het zicht halen doormiddel van een tv lift. MartDesign gaat graag met u om de tafel zitten om uw wensen / mogelijkheden te bespreken.

Eettafels

Een eettafel is vaak een eyecatcher in uw eetkamer. Bij MartDesign is alles maatwerk, van tafelblad tot het onderstel aan toe. Hierdoor krijgt u een unieke tafel die geheel naar wens aansluit bij de rest van uw interieur.