Home Interieurbouw Maatwerk Portfolio Ontwerp & advies Over ons Contact
Roar Bikes Logo

Ontwerp & Advies

Meubilair perfect passend bij de ruimte. Gebruik van de juiste materialen om die sfeer neer te zetten die je wilt. Om van jouw project een succes te maken is een passend ontwerp van groot belang. Wij zorgen dat jouw interieur mooi in balans is en dat je jarenlang kunt genieten van jouw interieur of kantoorruimte.

Onze vaste interieurontwerpers denk graag met je mee. Wij maken voor jou verrassende ontwerpen welke perfect aansluiten bij jouw wensen. In een persoonlijk gesprek kun je jouw wensen bespreken en denken wij graag actief met je mee. Een vaak gehoorde opmerking van onze opdrachtgevers is ‘daar waren we zelf echt niet opgekomen’ en daar ligt onze kracht. Verrassende en functionele ontwerpen.

We kiezen niet voor kwantiteit, bij ons gaat het om de kwaliteit van ons maatwerk. We hebben op onze locatie vele stalen van verschillende materialen. Wij adviseren je graag en samen met jou beslissen we welke materialen we gaan gebruiken. Altijd passend binnen de stijl en uiteraard binnen je budget.